Hoppa till sidans innehåll

Lovande start på säsongen 2016

10 APR 2016 22:50
Då var våran Premiär Match mot Gantofta på borta plan avklarad med ett slutresultat på 1-1.
Tycker vi börjar matchen bäst och sättet hårt tryck på våra motståndare och skapar ett antal halvläge som vi borde tagit bättre vara på och gjort ett ledningsmål sen jämnar matchen ut sig och blir till ett ställningskrig med en ganska dålig fotbollsmatch. 0-0 i paus

2a halvlek fortsätter i samma anda som den första avslutades, men fortfarande tycker jag att vi är dom som skapar dom få chanser som skapas
Så det kommer som en kalldusch för oss när Gantofta tar ledningen med 1-0 i ca 70 min på en helt feldömd frispark där huvuddomare friar men linjedomare viftar med flaggan och då väljer domaren att blåsa. På frisparken ligger vi inte tillräckligt nära i markeringen och plötsligt ligger vi under.
Efter detta tycker jag att vi tar över fullständigt och pressar på för att nå en kvittering och med 7-8 min kvar sliter Jocke sig fri och skjuter ett skott som målvakten inte klarar av att hålla vild glädje och 1-1 men vi slår oss inte till ro med detta utan går för ett ledningsmål och i slutminuten skjuter Daniel Svensson ett skott i innerstolpen som går längs mållinjen och ut. Så nära 3poäng i premiären.
En typisk premiär med mycket kamp gula o röda kort två mål o delad poäng kanske ändå ett rättvist resultat och skall väl vara nöjda med 1poäng då Gantofta själv var så säkra på att dom skulle vinna serien så dom ville slå vad om pengar om det !!!!!

Coach
Dan
  • Skapad: 10 APR 2016 22:50

Skribent: Peter Lindberg
Epost: This is a mailto link

 

Huvudsponsorer

maglamagla

 

 

Postadress:
Maglasäte IF - Fotboll
Andersson, Vintergatan 1
24334 Höör

Kontakt:
Tel: 041320555
E-post: This is a mailto link

Se all info