Hoppa till sidans innehåll

Många mål när vi kriga för en pinne

28 APR 2015 21:42
Det blev en riktigt tuff match i premiären på Svanvallen, men en sent dömd straff till vår fördel räddade en poäng
  • Skapad: 28 APR 2015 21:42

Vi började matchen bra och tog ledningen på en hörna från David där Ragge styr in bollen snyggt.

Vi håller uppe spelet bra, men Vedby känns mer desperata. Dom har inget ordnat spel utan siktar in sig på fasta lägen där dom vräker sig fram med stora gubbar. Vi tappar fokus i slutet på första halvlek och släpper två mål med några minuters mellanrum.

I andra är vi bättre och skapar chanser. Dom blir trötta och vi vinner boll högt och får press. Ett inlägg från Ragge tror jag dimper ner på Mackes huvud som åter igen blir målskytt när han skallar in 2-2.

Jag trodde vi hade dom på gaffeln men åter igen slarvar vi stort i försvarsspelet när dom får glida igenom på en kontring där vi har fyra gubbar som borde stoppa killen. med några minuter kvar får vi en straff där jag inte uppfattar situationen. David är säkerheten själv när han slår in 3-3 och så slutar matchen.

Vedby/Rönne var ett tufft lag som många kommer få problem med. Men vi kan inte vara nöjda med oavgjort på vår hemmaplan. Nu ska vi ändå ha lite beröm för att vi jobbar oss tillbaka från två underlägen.

På lördag väntar Bortamatch mot Venestad som vi tappa mot förra säsongen i slutminuten på Vildsvinsvallen. Revansch fodras.

Skribent: Peter Lindberg
Epost: This is a mailto link


Huvudsponsorer

maglamagla

 


 

Matchvärdar


 

Matchboll:
Postadress:
Maglasäte IF - Fotboll
Andersson, Vintergatan 1
24334 Höör

Kontakt:
Tel: 041320555
E-post: This is a mailto link

Se all info