Hoppa till sidans innehåll

Härlig urladdning när GoF slogs tillbaka

08 MAJ 2015 22:46
Man kan skriva mycket text med anledning av kvällens match mot GoF som vanns med 5-0 efter ett stabilt spel där vi var helt överlägsna.
  • Skapad: 08 MAJ 2015 22:46

Matchen började bra och vi hade kontroll. Ska sägas att vi ikväll hade en riktigt stark trupp. Också skönt att kvällen inte gav nya skador, även om vi fick sätta lite Is på Davids knä, men han är ju en gammal man.

I 22 minuten får vi en straff. Jag hann inte uppfatta om det var David som revs ner, men han satte ändå straffen säkert. Skönt med en 1-0 ledning. Vi hade ju ett dåligt minne från förra säsongen där GoF näta efter en minut och sedan fick vi jaga resten av matchen, men tappa.

2-0 kom i 28 minuten och det var dags för Ragge att vara sista panna på bollen efter att Danne satte det första försöket i ribban. Kul också att vi återigen får utdelning på en hörna.

I 35 minuten var det dags igen. Danne, som var riktigt vass ikväll på sin högerytterkant, slet till sig bollen och måttade ett perfekt inlägg som dök ner hos Ragge och han fick gott omtid att måtta och gjorde inga misstag. 3-0 i paus och matchen var vunnen. Frågan var hur vi skulle svara upp i andra halvlek?

Men vi behövde inte oroa oss. I 53 minuten var det nära att Ragge gjorde Hattrick, en bollen går via deras kille in i mål och det bedöms som självmå, 4-0l. Återigen är vi vassa i boxen framför mål och det är riktigt kul att se.

Vi går ner oss i tempo och börjar slarva. GoF får flera lägen och bland annat ett friläge som går utanför. Dom får också en straff när Simon tvingas fälla deras kille i ett friläge, men han reparerar genom att ta straffen som inte alls är dålig men i perfekt höjd för Simon så går åt rätt håll.

Måste också säga att det är riktigt roligt att Macke i 84 minuten får avsluta målskyttet när han kommer fri med deras målvakt och kallt rullar den mellan benen. Välförtjänt också efter att han slitet hela matchen och skapat fler lägen för sig men inte fått dit den.

Ska också sägas att vi idag hade en riktigt vass bänk med 5 killar som alla fick inhopp och ingen gjorde bort sig.

Det finns mycket positivt att plocka fram från matchen och får vi nu behålla ett friskt gäng och där alla killar är igång och tränar hela säsongen så har vi alla möjligheter att ge vår trogna publiken ett riktigt kul 2015.

Nu väntar Harlösa om en vecka och det är ett lag som haft väldigt skiftade resultat. Vi spela oavgjort i vårens träningsmatch, men vi ska gå för seger

TAck för ikväll killar och vi ses i morgon på Loppis hoppas jag,

Text: P.Lindberg

Skribent: Peter Lindberg
Epost: This is a mailto link


Huvudsponsorer

maglamagla

 


 

Matchvärdar


 

Matchboll:
Postadress:
Maglasäte IF - Fotboll
Andersson, Vintergatan 1
24334 Höör

Kontakt:
Tel: 041320555
E-post: This is a mailto link

Se all info