Hoppa till sidans innehåll

Mycket som irritera när vi vände 2-0 underläge till oavgjort

19 APR 2015 23:22
Efter den succeartade premiären hade vi stora förhoppningar inför mötet med Kvidinge på lördag eftermiddagen.
  • Skapad: 19 APR 2015 23:22

Tufft att börja serien mot två nya lag som vi inte visste mycket om. Efter dessa matcher har vi 4 poäng och borde väl vara nöjda, inte minst med att vi kunde komma tillbaka från ett 2-0 underläge mot Kvidinge

Redan innan matchen fanns en viss irritation mot att inga linjemän fanns med och att en ung domare skulle bära hela anvaret. Han kunde inte hålla ihop matchen och jag har sällan sett en snällare match som innehållit ett rött kort och tio gula. Vi lyckades skrapa ihop 6 gula medan Kvidinge tog resten.

Redan efter 4-5 minuter får Kvidinge straff efter att deras kille i stort sett springer in i Jims armbåge när han ska täcka ut en boll, horribelt. Men vi krigar på och skapar chanser. Nästa smäll får vi efter en halvtimme när en klar offside leder till att vi inte är på tårna och dom får öppet mål. Otroligt tungt och jobbigt.

Vi biter ihop och jobbar på. När vi skapar tryck så blir det stressigt i deras straffområde och precis innan paus får vi ett viktigt mål som Ragge trycker in efter fint förspel av Macke och Christian. Mycket roligt att ha med Ragge igen efter en säsongs spel i Hörby. Han kommer betyda mycket för oss.

I andra halvlek får vi en kanonstart. Efter bara 5 minuter så lyckas Marcus rycka sig loss och från vänster utanför straffområdet får han på en riktigt pärla som går via moståndarrygg in i målvaktens högra kryss. Riktigt fint.

Resten av matchen styr vi det mesta. Dom har några strökontringar men Simon håller tätt. Känns som vi borde avgjort matchen och att vi är ett bättre lag, men det händer inte mer i matchen som slutar 2-2.

Det som också gör att matchen är seg och långsam är att man bara använder 2 bollar. När den ena försvann in i en hundgård hos en granne hade vi bara en och det var lätt att maska. Känns för dåligt på vår nivå.

Nu drar vi hem till Svanvallen och där ska vi visa vilka vi är på fredag när Vedby/Rönne kommer på besök på fredag. Dom har full pott efter två matcher och det är dags att ge dom spö.

Text: P.Lindberg/LAgledare

Skribent: Peter Lindberg
Epost: This is a mailto link


Huvudsponsorer

maglamagla

 


 

Matchvärdar


 

Matchboll:
Postadress:
Maglasäte IF - Fotboll
Andersson, Vintergatan 1
24334 Höör

Kontakt:
Tel: 041320555
E-post: This is a mailto link

Se all info